Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΞΕΝΑΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟ...

To κέντρο της Σάμου και του Έβρου, διάλεξε ο Παυλόπουλος για να ξεναγήσει τον Μπαρό και να δεί ιδίοις όμασοι στις συνθήκες διαμονής προσφύγων και μεταναστών, που τους παρέχουν οι ελληνικές αρχές. Καθόλου τυχαία βέβαια η επιλογή, και τα δύο είναι χτισμένα εδώ και 2 χρόνια! Ενώ όπως καταγγέλλεται στην σημερινή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:
"Οπως όμως φάνηκε, στις προτεραιότητες της κυβέρνησης ήταν να δείξει μια «άλλη» εικόνα όσον αφορά την υποδοχή των παράνομων μεταναστών και όχι το πρόβλημα στις πραγματικές διαστάσεις του. Αυτό ιδιαίτερα φάνηκε από την αιφνιδιαστική μεταφορά πριν από λίγες μέρες περίπου 60 παράνομων μεταναστών αραβικής καταγωγής, από το Κέντρο της Σάμου, στη Χίο και τη Μυτιλήνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αραβες αυτοί που δήλωσαν Παλαιστίνιοι βρίσκονταν σε ένταση τις τελευταίες ημέρες στη Σάμο και οι αρχές προτίμησαν να τους απομακρύνουν για λίγες ημέρες, προκειμένου να μη δημιουργήσουν προβλήματα κατά την επίσκεψη του Μπαρό"!
Ούτε που διανοήθηκαν βέβαια να τον ξεναγήσουν στο κέντρο της Παγανής της Μυτιλήνης, όπου «χτυπάει» κόκκινο, με τους κρατούμενους σε αυτό να φτάνουν τα 500 άτομα! Ή στα άλλα άθλια κέντρα!
Κάποιος θα μπορούσε να βάλει και τον τίτλο "όσα βλέπει η πεθερά"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: