Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ 16ο ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Επιστρέφουμε με νέες δυνάμεις. Το ίδιο ελπίζουμε κι εσείς. Μας είναι απαραίτητες για την επόμενη περίοδο.
Το 16ο κάμπινγκ στις Καρουσάδες της Κέρκυρας επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας. 300 άτομα συμμετείχαν σ' αυτό, ενώ συχνές-πυκνές ήταν οι επισκέψεις και ντόπιων αντιρατσιστών κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, των προβολών, ή των μουσικών βραδιών (μάλλον οι τελευταίες "ξύπνησαν" την περιοχή). Πολλοί ήταν οι ντόπιοι και στο χάπενινγκ που οργανώσαμε την Παρασκευή 7 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία της πόλης της Κέρκυρας την Σπιανάδα. Και μάλλον ιδιαίτερα κολακευτικά τα σχόλια για το αυτοσχέδιο θεατρικό μας με όσα σημείωσαμε και μας έμειναν απο την χρονιά που πέρασε.
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 15 συζητήσεις, και ξεχώρισαν αυτές για τους νέους εργαζόμενους, την Κούνεβα, την θεωρία του Δαρβίνου, την Άκρα δεξιά στην Ελλάδα και την Ευρώπη, τα ναρκωτικά.
Στα υπέρ της φετεινής διοργάνωσης η συμμετοχή συντρόφων-συντροφισών από την Ιταλία, την Γαλλία, την Γερμανία, την Βρετανία, το Βέλγιο, την Κύπρο, την Τσεχία. Και βέβαια μετανάστες + πρόσφυγες από Νιγηρία, Ιράν, Σρι Λάνκα, Λίβανο.
Στα κατά, για να μην βλογάμε και τα γένια μας, για την παραλία το θέλες το περπάτημα (οι πιο αθλητικοί τύποι δεν προβληματίστηκαν...). Ενω συνολικά στο νησί -πολύ όμορφο σίγουρα- η τουριστικοποίηση σε δυσκόλευε στο να βρεις ελεύθερη σπιθαμή σε παραλία...
Σε άλλα ποστ θα αναρτήσουμε φωτογραφίες και περισσότερες λεπτομέρειες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

΄"Μάλλον ιδιέταιρα κολακευτικά σχόλια για τον θεατρικό σχεδιασμό.."
το μάλλον δυκλίδα ασφαλείας γι' αυτούς που το είδαν και γνωρίζουν πως και φέτος μια πατάτα ήταν..
Ήμαρτον αν αγαπάτε εκει στη yre έστω και λίγο τη τέχνη που λέγεται θέατρο ένα καλοκαίρι τουλάχιστιν αφήστε την χωρις να την κακοποιήσετε..Μα είμαστε κατα του ρατσισμού και όχι κατα της κακοποίησης;;;;;;;;

jasonbob είπε...

yeezy shoes
nike air force
timberland outlet
yeezy
adidas stan smith men
jordan 4
supreme clothing
goyard bags
adidas yeezy
nike kyrie 6
xiaofang20191223