Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΛΑΟΣ: ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ...

Παρά την αντίδραση κοινωνικών οργανώσεων, ο ΛΑΟΣ ενέταξε στις τάξεις των υποψηφίων του, τον πρώην υπαρχηγό της «Χρυσής Αυγής» Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, στο νομό Αχαϊας. Δεν μας εκπλήσει καθόλου, γιατί στο "περιβόλι" του ΛΑΟΣ έχουν βρεί φιλοξενία και άλλοι εκπρόσωποι της ελληνικής ακροδεξιάς.
Ποιός είναι όμως ο Δ.Ζαφειρόπουλος;
- Ήταν ο επικεφαλής της «Πατριωτικής Συμμαχίας», του μετωπικού σχήματος που χρησιμοποίησε σε μια προηγούμενη φάση η Χρυσή Αυγή για τις εκλογικές της καθόδους.
- Με αυτή του την ιδιότητα υπήρξε υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας το 2006.
- Καταγγέλθηκε για συμμετοχή σε επίθεση σε φοιτητές της Παντείου στις 13 Απρίλη του 2006. Το περιστατικό έχει ως εξής: 20 χρυσαυγίτες περνώντας δίπλα στις διμοιρίες των ΜΑΤ, οπλισμένοι με δακρυγόνα, μαχαίρια και ρόπαλα, χτυπούν όποιον βρεθεί στο δρόμο τους και μαχαιρώνουν δύο φοιτητές και μια φοιτήτρια.
- Καταδικάστηκε το 2001 για επίθεση σε βάρος μελών του ΣΕΚ.
- Προς επιβεβαίωση των παραπάνω και της σχέσης του Δ.Ζαφειρόπουλου με την Χρυσή Αυγή παραθέτουμε από συνέντευξη του σε τεύχος της ομώνυμης εφημερίδας: «…αισθάνομαι υπερήφανος του να ηγούμαι ενός τέτοιου ψηφοδελτίου, όπως είμαι υπερήφανος για όλους τους αγώνες που έχω δώσει μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής και της Πατριωτικής Συμμαχίας…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: