Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

7ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το 7ο αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Λάρισας θα γίνει στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Ακολουθούν κομμάτια της προκήρυξης.
-Για να πούμε για άλλη μια φορά ότι: Οι εκατοντάδες χιλιάδες άνδρες, γυναίκες και παιδιά, από όπου και αν προέρχονται, στους νέους χάρτες μετανάστευσης, συνεχίζουν να διαγράφουν τις διαδρομές δρόμων αδικίας, εκμετάλλευσης, δολοφονιών και πολύμορφων καταπιέσεων.
-Γιατί πιστεύουμε πως καμιά ζωή δεν είναι «λαθραία». Λαθραίες είναι οι πολιτικές που - με τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, τις δικτατορίες, την λεηλασία και καταστροφή της φύσης -εξαναγκάζουν τους ανθρώπους στη προσφυγιά
-Για να αντιμετωπίσουμε τον ρατσισμό και την ξενοφοβία, με την οποία θα μολύνουν την κοινωνία και να απομονώσουμετις ακροδεξιές συμμορίες που θέλουν να μετατρέψουν τις γειτονιές μας σε γκέτο του μίσους.
-Για να αντιμετωπίσουμε τον κοινωνικό ρατσισμό που θα εντείνεται μέσα στο φάσμα της φτώχειας και της ανεργίας. Οι μέρες του Φεστιβάλ, είναι μέρες αντίστασης, γιορτής και αλληλεγγύης, είναι οι «δικές μας μέρες».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ Παρασκευή 24/9 18.30μ.μ. Συζήτηση: «Από τη Σάμπρα και Σατίλλα του ΄82 στη Γάζα του 2010».
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ: * Nomesacoustic * Πλην ενός * Bluematter * ΝΟΣΤΟΣ
Σάββατο 25/9< 18.30μ.μ Συζήτηση: «Φυλακές και τοξικοεξάρτηση
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ: * Renovatio * No mind * baildsa band * skaribas

1 σχόλιο:

mctele είπε...

a fantastic read why not try this out you could look here see page look at this website his explanation