Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

'ΘΕΛΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ"

Ορύωνται οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής στο ιστολόγιο τους πως άρθρο της Καθημερινής που τους αφορά είναι γραμμένο από λασπολόγους που παρερμηνεύουν γεγονότα και λόγια...
Θα αποδώσουμε λοιπόν με copy-paste κάποιες από τις εκφράσεις που χρησιμοποιούν για να εξηγήσουν τι ...πραγματικά είναι η Χρυσή Αυγή:
"• Είμαστε εμείς που στην καρδιά μας καίει ακόμα η φλόγα της Μεγάλης Ιδέας".
"• Είμαστε εμείς που αρνούμαστε να λοβοτομηθούμε και να ξεχάσουμε την Ιστορία της Πατρίδος μας".
"• Είμαστε εμείς που διαβάζουμε και γνωρίζουμε ιστορία και μπορούμε να κρίνουμε και να αναγνωρίσουμε το ψέμμα του ολοκαυτώματος που τόσο πολύ σας συγκινεί". "• Είμαστε εμείς που ενδιαφερόμαστε για τη γεννοκτονία των Ποντίων και την καταστροφή της Σμύρνης αντί για τα δήθεν στρατόπεδα συγκέντρωσης".
Συμφωνούμε πως αυτή ακριβώς είναι η Χρυσή Αυγή.
Είναι η οργάνωση που θέλει την Μεγάλη Ελλάδα (αυτό συνιστά η "Μεγάλη Ιδέα", την προσπάθεια ανάκτησης εδαφών που αποτελούσαν την Βυζαντινή Αυτοκρατορία), κι εμείς δεν γνωρίζουμε κανέναν άλλο τρόπο για να το "καταφέρουν" παρά μέσα από πολεμικές αναμετρήσεις με αρκετά από τα σημερινά καπιταλιστικά γειτονικά της Ελλάδας κράτη.
Είναι η οργάνωση που θεωρεί "ψέμμα" το Ολοκαύτωμα 6 εκ. Εβραίων από τον Χίτλερ και τον Γερμανικό Ναζισμό κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Κι επίσης θεωρεί ότι ούτε τα φασιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης (Νταχάου, Αουσβιτς κ.λ.π.) υπήρξαν, πως είναι "δήθεν" στρατόπεδα.
Είναι η οργάνωση που λέει ότι "διαβάζει" και "γνωρίζει" και δεν "ξεχνά" την ιστορία της Ελλάδας. Παραχαράκτες είναι και μάλιστα κακοί. Γιατί μέρος αυτής της ιστορίας είναι το ηρωικό αντιφασισιστικό κίνημα κατά τη διάρκεια της κατοχής (ανεξάρτητα από τα λάθη της ηγεσίας του ΚΚΕ όπως αυτά διαπέρασαν και το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ). Μέρος αυτής της ιστορίας είναι το Πολυτεχνείο -μέρες που είμαστε.
Καλύτερα η Χρυσή Αυγή να μην προσπαθεί να πείσει για το ...ποιοί πραγματικά είναι. Γιατί μπορεί και να το καταφέρουν. Ή αλλιώς "θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και δεν τον αφήνει η χαρά του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: