Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ

Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο χώρο της απεργίας πείνας - Πατησίων και Ηπείρου.
Η αύρα της αλληλεγγύης ολοένα και περισσότερο φωτίζει τον δίκαιο και θαυμαστό αγώνα των 300 μεταναστών απεργών πείνας. Από κάθε άκρη τούτης της άδικης γης, συλλογικότητες, συνδικαλιστικές ενώσεις, άνθρωποι της γνώσης, της τέχνης μα και κάθε ελεύθερα και δίκαια σκεπτόμενος άνθρωπος εκφράζει, καθημερινά, την αλληλεγγύη του στους 300 απεργούς πείνας.
Την Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, καλλιτέχνες, άνθρωποι που μοχθούν για έναν άλλο πολιτισμό, όπου το δόγμα του φόβου δεν θα σιγάζει το δίκαιο όραμα για μια κοινωνία ισότητας και δικαιοσύνης, θα δώσουν συνέντευξη τύπου, στο κτήριο της Υπατίας (Πατησίων και Ηπείρου).
Για νʼ ανταμώσει η φωνή τους με τη φωνή των 300 απεργών πείνας.
Στη συνέντευξη παρεμβαίνουν οι:
Τάκης Βαμβακίδης (ηθοποιός), Χρήστος Βούπουρας (σκηνοθέτης), Κάτια Γέρου (ηθοποιός), Στάθης Δρογώσης (τραγουδιστής), Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος (σκηνοθέτης), Κυριάκος Κατζουράκης (ζωγράφος), Γιώργος Κόρρας (σκηνοθέτης), Μαρία Κανελλοπούλου (ηθοποιός), Στέλιος Μάινας (ηθοποιός), Γιάννης Χαρούλης (τραγουδιστής), Μηνάς Χατζησάββας (ηθοποιός), Διαγόρας Χρονόπουλος (σκηνοθέτης).
Η λιστά των συμμετεχόντων καλλιτεχνών παραμένει ανοιχτή. Θα ακολουθήσει επόμενο αναλυτικό δελτίο τύπου.
Αθήνα, 13 φεβρουαριου 2011
Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους 300 απεργούς πείνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: