Τρίτη 24 Μαΐου 2011

18ο ΚΑΜΠΙΝΓΚ YRE-ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ 29 ΙΟΥΛΗ - 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Για 18η συνεχή χρονιά η Νεολαία Ενάντια στο Ρατσισμό στην Ευρώπη (Y.R.E.) διοργανώνει κάμπινγκ. Αυτή τη χρονιά προορισμός μας είναι η Κεφαλονιά από την Παρασκευή 29/7 μέχρι και την Κυριακή 7/8.
Το κάμπινγκ που θα μας φιλοξενήσει βρίσκεται κοντά στο Αργοστόλι, στην περιοχή Φανάρι, σε μία έκταση που καλύπτει 35 στρέμματα, δίπλα στη θάλασσα ενώ διαθέτει πολύ καλή σκιά. Για όσους θέλουν να πάρουν μία γεύση μπορούν επισκεφτούν το site του κάμπινγκ στο www.campingargostoli.gr
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συζητήσεις, προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ, μουσικές βραδιές και πάρτι είτε στο χώρο του κάμπινγκ, είτε στην παραλία, ολοήμερη εκδρομή και διάφορες άλλες δραστηριότητες.
Οι συζητήσεις θα περιλαμβάνουν πολιτικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα ώστε να καλυφτούν όσο γίνεται περισσότερο τα ενδιαφέροντα των συμμετεχόντων. Ενδεικτικά, θα συζητήσουμε για θέματα που μας απασχόλησαν την χρονιά αυτή, εγχώρια και διεθνή, όπως ήταν η απεργία και ο αγώνας των 300 μεταναστών, το κίνημα «Δεν Πληρώνω» στις αστικές συγκοινωνίες, οι εξεγέρσεις στο χώρο της Β. Αφρικής και Μέσης Ανατολής και η σημασία τους, η πυρηνική καταστροφή στην Ιαπωνία κ η χρήση της πυρηνικής ενέργειας. Αλλά και θέματα που αφορούν σημαντικές κινητοποιήσεις και αγώνες όπως είναι ο αγώνας των κατοίκων της Κερατέας και το ζήτημα της διαχείρισης των σκουπιδιών, οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε μία σειρά από εργασιακούς χώρους, όπως στην ΕΘΕΛ, στα ΜΜΕ, στις τηλεπικοινωνίες. Επίσης στο κάμπινγκ θα συμμετέχουν και θα εμπλουτίσουν τις συζητήσεις μας με τις εμπειρίες τους άτομα από διάφορες περιοχές της Ευρώπης, όπως είναι η Αγγλία, η Αυστρία, το Βέλγιο κ.α καθώς και μέλη της οργάνωσης «Νεολαία ενάντια στον εθνικισμό» από την Κύπρο. Επίσης θα συμμετάσχει η περιβαλλοντική οργάνωση Green Attack, οργανώνοντας συζητήσεις για το περιβάλλον, έκθεση υλικού κ.α.
Το κόστος συμμετοχής από Αθήνα (για τις υπόλοιπες πόλεις θα υπάρχει μία μικρή προσαύξηση) είναι 130 ευρώ και περιλαμβάνει τη μετακίνηση από και προς την Αθήνα, τη μεταφορά στο κάμπινγκ από το λιμάνι, 9 διανυκτερεύσεις (με δική σας σκηνή). Έκπτωση 30% στη μεταφορά οχημάτων με το πλοίο και δωρεάν πάρκινγκ στο καμπινγκ. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί ακόμη μία εκπτωτική κάρτα για ταβέρνες και μπαράκια της περιοχής. Επιδιώκοντας το κόστος της διαμονής να είναι όσο γίνεται πιο χαμηλό, στον χώρο του camping θα λειτουργεί αυτοδιαχειριζόμενο κυλικείο και μπάρμπεκιου κάθε βράδυ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210 2283018 ή 6976436302 και στο yregreece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: