Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΣΤΑΣΗ "ΜΠΑΤΗΣ" ΤΟΥ ΤΡΑΜ, 7μμ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 19.00μμ στάση "Μπάτης" του Τράμ στην λεωφόρο Ποσειδώνος

 

Η Ελλάδα της Δημοκρατίας, των χιλιάδων που βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν αγωνιζόμενοι κατά της ναζιστικής κτηνωδίας,
Δεν ανέχεται προκλήσεις απο εθνικιστικές συμμορίες που χαιρετούν ναζιστικά, πού κυνηγούν και τραμπουκίζουν μετανάστες, πού θέλουν την κοινωνία μιά στρατιωτική φυλακή, ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης κάτω απ' τα σάπια ιδανικά τής "ανώτερης λευκής φυλής" και του ρατσισμού.
Σε μία εποχή παγκόσμιας αγωνίας και σύγχυσης, κατάρρευσης του κοινωνικού ιστού, δεν μας αφορούν ''προτάσεις σωτηρίας'' απο τάγματα εφόδου που χτυπούν μέ μίσος ότι είναι διαφορετικό από τό δικό τους "χρώμα" και "άποψη".
Δεν μας αφορούν ''προτάσεις σωτηρίας'' που προπαγανδίζουν πως αν δεν υπήρχαν οι μετανάστες, η Ελλάδα (των μνημονίων, της οικονομικής υποδούλουσης) θα "ευημερούσε"!
Αυτό το σύστημα δημιούργησε μία υπερεθνική, παγκόσμια συγκέντρωση οικονομικής και πολιτικής δύναμης.Και αυτο το σύστημα δημιουργεί μετανάστες για να υπάρξει εξοντώνοντας την κάθε χώρα ξεχωριστά.
Αυτό το σύστημα ήδη έχει μετατρέψει όλους μας σε μετανάστες με μεροκάματα πείνας. Εργαζόμαστε σημερα σε συνθήκες σύγχρονης δουλείας. Ηδη πολλοί Ελληνες όπως και σε παλαιότερες εποχές οικονομικής κρίσης, καταφεύγουν στο εξωτερικό ως νέοι μετανάστες αναζητώντας την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Είναι το αύριο πού ελπίζει ο κάθε άνθρωπος από κάθε χώρα πού ξεκινά για να
απελευθερωθεί από τήν απειλή της πείνας και του θανάτου! Και το μόνο σίγουρο είναι πως τα προβλήματα που δημιουργεί η γκετοποίηση της μετανάστευσης στίς γειτονιές, δεν δεχόμαστε να "λύνονται" με
χρυσαυγίτικες και παρακρατικές μεθόδους.
Το ''αυγό του φιδιού'' δεν θα το θρέψει το Π.Φάληρο της Ηβης Αθανασιάδου που δολοφονήθηκε απο τους ναζιστές, του Απόστολου Σιάντα που κατέβασε την σβάστικα απ΄ την Ακρόπολη και τόσων άλλων γνωστών και αγνώστων αγωνιστών.

ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΥ
ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τόπος πρέπει να ξεβρωμίσει από σκουλήκια σαν εσάς και όχι από τους πατριώτες της Χρυσής Αυγής! Θα τα πούμε στις εκλογές.