Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...

Είναι σοκαριστική η απάντηση της περιφερειακής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη, στις καταγγελίες για βιασμό ανηλίκης από το μέλος τους και διευθυντή του ΕΠΑΛ Ιεράπετρας, Πετράκη.
Παρεπιπτόντως  θυμίζουμε πως ο εν λογω "κύριος" έχει διαγραφεί ήδη από το γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ που υπάγεται, για φασιστική κατήχηση στον χώρο της εργασίας του, δηλ. στο ΕΠΑΛ. Προφανώς και πρέπει άμεσα επίσης να καθαιρεθεί και να απολυθεί από τη θέση του γιατί αποτελεί πραγματικά δημόσιο κίνδυνο. 
Για όλα αυτά η οργάνωση του πέρα από το να καταγγέλλει τα "ξένα κέντρα", το tvxs και τον Στ.Κούλογλου, καταλήγει στην ανακοίνωση της: 
«Σύμφωνα με καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο σύζυγος υποψηφίας με τον Λαϊκό Σύνδεσμο στην Κρήτη, καταγγέλλεται ότι ασέλγησε σε ανήλικη πριν περίπου 7 χρόνια. Ο ίδιος το αρνείται κατηγορηματικά, δηλώνοντας ότι είχε αποδειχθεί η πλεκτάνη και η υπόθεση είχε οδηγηθεί στο αρχείο από την εισαγγελία μετά από ανακρίσεις και ΕΔΕ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δηλώνει ότι οι προσωπικές υποθέσεις των φίλων και μελών της, καθώς επίσης και των συγγενών των υποψηφίων μας, αφορούν τους ίδιους και όχι συνολικά το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορεί να γνωρίζει, ούτε και έχει την ευθύνη για την προσωπική ζωή του καθενός. Ωστόσο όμως δημιουργείται εύλογα η απορία, πως θυμήθηκαν ξαφνικά μια υπόθεση η οποία έκλεισε πριν πολλά χρόνια εν μέσω της ρευστής πολιτικής περιόδου που διανύουμε και την ίδια ώρα που όλο το πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ ψάχνουν την παραμικρή αφορμή για να λασπολογήσουν της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτονόητο είναι λοιπόν ότι ουδεμία σχέση έχουμε ως κόμμα με το περιστατικό, όπως επίσης υποθέτουμε ότι ουδεμία σχέση δεν θα είχε με το περιστατικό, αν και εφόσον έγινε, και η Νέα Δημοκρατία, ενεργότατο μέλος της οποίας ήταν εκείνη την περίοδο ο κ. Πετράκης».
Για την καταγγελία για τον βιασμό δεν λένε απολύτως τίποτα! Αναγάγουν το ποινικό αδίκημα σε "προσωπική υπόθεση", που δεν τους αφορά μάλιστα σαν οργάνωση! Από πότε τα εγκλήματα και δή τα ειδεχθή είναι απλά "προσωπικές υποθέσεις";;
Επιπλέον προσπαθούν να πετάξουν την όποια ευθύνη από πάνω τους λέγοντας πως εκείνη την περίοδο ο Πετράκης ήταν μέλος της Ν.Δ..
Εμείς δεν είχαμε καμιά αμφιβολία πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να έχει στις γραμμές της τέτοιου είδους μέλη, τα οποία μάλιστα δεν κριτικάρει, δεν μέμφεται, δεν διαγράφει ακόμα και όταν υπάρχει δημόσια καταγγελία εναντίον τους! Γιατί πολύ απλά με τέτοιους υπάνθρωπους μπορούν να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους! Να τους χαίρονται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: