Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ....

Αναδημοσίευση από το www.tvxs.gr

Άγριος καβγάς μεταξύ του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ, Κωνσταντίνου Πλεύρη και του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη ξέσπασε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής. Ο κ. Κασιδιάρης χαρακτήρισε τον κ. Πλεύρη, «ανθρωπάκο», για να λάβει την απάντηση: «έλα έξω και θα σε ξαπλώσω κάτω».
Αφορμή για τον καβγά αποτέλεσε η δήλωση του υποψήφιου του ΛΑΟΣ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο Κontra Channel, πως δεν συμφωνεί με τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής και κατηγόρησε τον κ. Κασιδιάρη για επιθέσεις εναντίον βουλευτών.
«Εσύ ήσουν που χτύπησες με σιδερογροθιά το γιο μου, τον Γεωργιάδη και τον Ζαφειρόπουλο», ανέφερε ο κ. Πλεύρης χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι είναι μεν εθνικιστής αλλά σε καμία περίπτωση δεν συμφωνεί με τις πρακτικές των μελών της Χρυσής Αυγής: «Το να χτυπάς έναν φουκαρά Πακιστανό δεν θα λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης», εξήγησε.
Εξοργισμένος, ο κ. Κασιδιάρης αποκάλεσε τον κ. Πλεύρη «ανθρωπάκο». «Άκου να σου πω ανθρωπάκο, αλλά τι να σου πω μάλλον έχεις πρόβλημα με τ' αυτιά σου λόγω ηλικίας...».
Η κατάσταση μετά από λίγο ξέφυγε από κάθε όριο με αποτέλεσμα ο κ. Πλεύρης να πει στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής: «Έλα έξω και θα σε ξαπλώσω κάτω...».

Δες το βίντεο από την εκπομπή του Κόντρα chanel που ξεκινά από το επίμαχο σημείο του καβγά...
http://www.youtube.com/watch?v=nIIPmtM9jxM&feature=player_embedded#t=1191s

Δεν υπάρχουν σχόλια: