Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος αποφάσισε να σπάσει χθες το εμπάργκο που έχει επιβάλει προς τα ΜΜΕ μετά το βίαιο περιστατικό σε βάρος των κ.κ. Κανέλλη και Δούρου.
Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής μιλώντας στο webtv του Πρώτου Θέματος, είπε πως δεν βλέπει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, ενώ συμπλήρωσε πως η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να δίνει «μάχες» όπου χρειάζεται ... «ακόμη και στο βουνό».
Στην συνέχεια ανέφερε πως το Σύνταγμα πρέπει να «διορθωθεί», ενώ δεν χαρακτήρισε και τις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ως αντισυνταγματικές.
Ερωτηθείς για το περιστατικό με την χειροδικία του Ηλία Κασιδιάρη στην βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, που έκανε τον γύρο του κόσμου, ο Νίκος Μιχαλολιάκος είπε χαρακτηριστικά πως «τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν περισσότερο με το μάγουλο της Κανέλλη παρά με τους νεκρούς της Μαρφίν», ενώ κάλυψε και τις πρόσφατες δηλώσεις Παναγιώταρου για «φάπες εντός της βουλής».
Αναφορικά με τα επεισόδια βίας κατά μεταναστών των τελευταίων ημερών, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, τα αποδοκίμασε ευθέως, ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως πρόκειται για προβοκάτσια.
Όσον αφορά την παραμονή ή όχι της χώρας μας στο ευρώ, επανέλαβε πως είναι αντίθετος με το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, συμπληρώνοντας πως «δεν θα περιφρονήσουμε τον λαό. Θα περιφρονήσουμε αυτούς που περιφρόνησαν τον λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: