Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΕΙΝΑΙ "ΑΓΙΟΙ" ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...

Τελικά υπάρχει και κάποιος εργαζόμενος στα ΜΜΕ που όχι μόνο χαίρει της συμπάθειας της Χρυσής Αυγής, αλλά ...επιβραβεύεται και με ειδικό άρθρο στο σάιτ τους. Τυχαίο λέτε; Δε νομίζω... Παραπέμπουμε τμήματα του άρθρου:
"Η Ελληνογαλλίδα δημοσιογράφος, Αλεξία Κεφαλά ανταποκρίτρια γαλλικού τηλεοπτικού καναλιού και εφημερίδας σε συνέντευξη της σε γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό κατέθεσε το ρεπορτάζ, που έκανε ιδίοις όμμασι, έχοντας επισκεφτεί τα ανά τόπους γραφεία του κινήματος...
...(Η Χρυσή Αυγή) είναι ένα πολιτικό κόμμα, που «καθάρισε» τις πλατείες και τις παλιές γειτονιές της Αθήνας, όπου οι ηλικιωμένοι που ζούσαν εκεί φοβούνταν να βγουν, ενώ τώρα νιώθουν ασφαλείς και βγαίνουν όλο και περισσότεροι στις πλατείες και στις παιδικές χαρές, χωρίς να τους ενοχλεί κανείς. Τονίζοντας το κοινωνικό έργο, που παράγει ο Λαϊκός Σύνδεσμος, απαντάει στην ερώτηση του τηλεπαρουσιαστή, εάν είναι πιο αποτελεσματική η Χρυσή Αυγή από την αστυνομία, λέγοντας: « είναι πιο αποτελεσματική από τα πάντα»...
...Συνεχίζει τις παρατηρήσεις της επισημαίνοντας ότι οι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής δεν έχουν μόνο «καθαρίσει» τις γειτονιές, αλλά, εάν κάποιος αποπειραθεί να κλέψει μία τσάντα ή εάν οι λαθρομετανάστες κάνουν κατάληψη στο σπίτι ενός ιδιοκτήτη, τότε ο κόσμος θα απευθυνθεί στην Χρυσή Αυγή, της οποίας οι άνθρωποι θα ξαναβάψουν το σπίτι και θα το παραδώσουν στον νόμιμο κάτοχο, με καινούργιες κλειδαριές. Προσθέτει ότι το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης δεν παρατηρείται μόνο στην πρωτεύουσα, αλλά και στα νησιά. «Παράγουν κοινωνικό έργο με τους ηλικιωμένους, με τους ιδιοκτήτες και αυτό φαίνεται από το ποσοστό 7%, που έλαβε το κόμμα στις εκλογές». Τέλος, όσον αφορά τον χαιρετισμό, καταρρίπτει τον υπάρχοντα μύθο υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι χιτλερικός, αλλά αρχαιοελληνικός.
Το αντικειμενικό ρεπορτάζ της Αλεξίας Κεφαλά, καταγράφοντας απλά και μόνο όσα έζησε, χωρίς να προσθέτει τίποτα παραπάνω, φυσικά προκάλεσε την οργή των δημοσιογραφίσκων του σαθρού πολιτικού κατεστημένου, εγχώριου και διεθνούς, γιατί άσκησε απλά τον ρόλο του δημοσιογράφου ως έχει και όχι του διαβρωμένου δημοσιογραφίσκου, που εξυπηρετεί ανθελληνικά συμφέροντα".
......................................................................................
Το πιάσατε το νόημα;; Αντικειμενικός δημοσιογράφος είναι μόνο αυτός που περιποιεί τιμή τη Χρυσή Αυγή και της ζωγραφίζει ένα φανταστικό πορτραίτο αγιοσύνης....!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το Κωλοδαχτυλο κουμμουνια ερχεται.
ΙΘα ναι αρκετο για ΟΛΕΣ σας!