Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Αναδημοσίευση από www.athens.indymedia.org

Σε συνέχεια της προκλητικής στάσης της συμμορίας της ΧΑ στην Κορινθία, χτες Σάββατο χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στον δήμαρχο Κορίνθου.
Έχουν προηγηθεί φραστικά επειδόδια από την ημέρα των εκλογών όταν ο φασίστας Μπούκουρας εξελέγη βουλευτής, όταν απείλησε τόσο τον δήμαρχο Κορίνθου όσο και της Νεμέας με τη φράση: "«όταν σε παίρνω τηλέφωνο θα στέκεσαι προσοχή»
Την περασμένη βδομάδα, στην επέτειο στα Δερβενάκια, λόχος ερχόμενος από την Αθήνα της φασιστικής συμμορίας της ΧΑ, βρέθηκε στην εκδήλωση και φώναζε τα σιχαμερά συνθήματά της, επετέθη φραστικά στον δήμαρχο και σε παρόντες στην εκδήλωση. Ο δήμαρχος από το μικρόφωνο είπε: " Ο φασισμός; δεν θα περάσει. Είστε φοβισμένα ανθρωπάκια με έναν δειλό Βουλευτή!”.
Η συμμορία τον απείλησε με ξυλοδαρμό, ο νεοναζί Μπούκουρας συγκεκριμένα: «σκουλήκι θα σε λιώσω»....
Ο δήμαρχος κατήγγειλε την φασιστική συμμορία με δηλώσεις του σε τοπικά μέσα (δείτε το βίντεο εδώ) χαρακτηρίζοντάς τον ως ένα φοβισμένο ανθρωπάκι που κυκλοφορεί με μπράβους και ανακήρυξε τον νεοναζί Μπούκουρα ανεπιθύμητο πρόσωπο για το Δήμο Κορινθίων.
Χτες Σάββατο σε φωτιά που είχε πιάσει έξω από την Κόρινθο, στην περιοχή Πάτημα Εξαμιλίων, εμφανίστηκε ομάδα 20 νεοναζί.
Στην αρχή επιτέθηκαν φραστικά στον δήμαρχο Κορινθίων και στη συνέχεια ο ναζί Μπούκουρας επιτέθηκε και τον έριξε στο έδαφος ενώ ο δήμαρχος αμυνόταν όπως όπως οι μπάτσοι που ήταν παρόντες, ακόμη και αξιωματικοί της, "παρακολουθούσαν σε στυλ…..Προκόπη Παυλόπουλου", χωρίς να επέμβουν.
Ακολούθησαν μυνήσεις εκατέρωθεν, αλλά ως γνωστόν ο νεοναζί έχει βουλευτική ασυλία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: