Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σήμερα στην εφημερίδα της Μεσσηνίας «Η Ελευθερία», την περασμένη εβδομάδα πάνω από 10 μέλη της Χρυσής Αυγής που ήρθαν κατά πάσα πιθανότητα από την Αθήνα με βαν, επιτέθηκαν, έδειραν άγρια και έδιωξαν τους μετανάστες από τα φανάρια της Καλαμάτας.
Η είδηση της επίθεσης αυτής, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των πράξεων ρατσιστικής βίας, λίγες ώρες μετά «εκκαθαριστικές» επιχειρήσεις (φτηνού επικοινωνιακού τύπου) που σημειώθηκαν στα πανηγύρια της Ραφήνας και του Μεσολογγίου με τη συμμετοχή μάλιστα και βουλευτών του κόμματος – συμμορίας της Χρυσής Αυγής.
Οι χρυσαυγίτες, κάνοντας πράξη τις εντολές του προέδρου του κόμματος Νίκου Μιχολολιάκου για ανάληψη δράσης από τα "Τάγματα Εφόδου", όχι μόνο επιτέθηκαν στους μετανάστες της Μεσσηνίας, αλλά εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση - με την οποία πετούν το γάντι στην Πολιτεία και τα όργανά της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την εβδομάδα ξεκινούν μεγάλα πανηγύρια στη Μεσσηνία και ότι την Κυριακή αναμένεται να έρθουν στο Μελιγαλά πολλοί Χρυσαυγίτες από άλλους νομούς, προκειμένου να μετάσχουν στις εκδηλώσεις για την Πηγάδα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: