Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΕΒΓΑΛΕ ΟΠΛΟ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Από το ΒΗΜΑ
 
Σοβαρό επεισόδιο με «πρωταγωνιστή» τον αδελφό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Η. Κασιδιάρη, ο οποίος είναι ανθυπολοχαγός στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς, έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Κ. Γκίνης διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για ποινικές ευθύνες.
Συγκεκριμένα και όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, ο ανθυπολοχαγός βρέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής μαζί με φιλική του παρέα σε εστιατόριο στη συμπρωτεύουσα. Σε κάποια στιγμή, νόμισε ότι ένα άτομο από διπλανό τραπέζι τον κοίταξε περίεργα. Κατά μαρτυρίες, δεν αποκλείεται το άτομο αυτό να ήταν αλλοδαπός.
Ο αδελφός του βουλευτή πλησίασε το τραπέζι, ζήτησε τον λόγο και στη συνέχεια, κατά αυτόπτες μάρτυρες, έβγαλε ένα πιστόλι που είχε μαζί του και το όπλισε. Ακολούθησε η κλήση στην Αστυνομία, η οποία και τον προσήγαγε, σχηματίζοντας δικογραφία εναντίον του.
Πηγές του ΓΕΣ τόνιζαν ότι πλέον την υπόθεση χειρίζεται ο αρμόδιος στρατιωτικός εισαγγελέας που θα πραγματοποιήσει ποινική αξιολόγηση και θα κρίνει περί της απόδοσης ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: