Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: "ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ"

Aπό το tvxs.gr
 
εδώ το βίντεο από το cretalive: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YwY0QY992YA
 
Νέες προκλήσεις την Κυριακή στη Χερσόνησο από την Χρυσή Αυγή, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση και ομιλίες στο ξενοδοχείο Belvedere, παρουσία των Ηλία Κασιδιάρη, Νίκου Μίχου, Γιώργου Μπαρμπαρούση και Χρήστου Παππά.
Αρχικά ο Ηλίας Κασιδιάρης, πριν την έναρξη της εκδήλωσης, μαζί με άλλους χρυσαυγίτες επιχείρησε να σπάσει το μπλόκο της αστυνομίας, όπως αναφέρει το Cretalive, ώστε να συγκρουστεί με τους συγκεντρωμένους διαδηλωτές που πραγματοποιούσαν αντιφασιστική πορεία.
Η αστυνομία τους εμπόδισε. «Λοιπόν για να μην τους γαμ... όλο το βράδυ και έχει νεκρούς, και σου δίνω το λόγο μου θα έχεις νεκρούς» είπε μιλώντας σε αξιωματικούς της αστυνομίας κατηγορώντας τους ότι δεν συλλαμβάνουν τους συγκεντρωμένους.
Στη συνέχεια όταν ο αστυνομικός του ζητάει να ηρεμήσει, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής του απαντάει «πως να ηρεμήσω όταν βλέπω να τα σπάνε και εσείς καθόσαστε και τον παίζετε».
Δύο διμοιρίες των ματ είχαν αναπτυχθεί από νωρίς στην περιοχή και σε απόσταση 150 μέτρων, ώστε οι δύο συγκεντρώσεις να μην έρθουν σε επαφή κάνοντας παράλληλα και έλεγχο σε όποιον ήθελε να περάσει προς την πλευρά του ξενοδοχείου Belvedere.
«Δεν μπορούν 100 άτομα να παρακωλύουν μια νόμιμη συγκέντρωση ενός εκλεγμένου κόμματος», ανέφερε στη συνέχεια ο Κασιδιάρης στην κάμερα του Cretalive και έκανε λόγο παράβαση καθήκοντος εκ μέρους της αστυνομίας, λέγοντας ότι θα έπρεπε να προχωρήσει σε συλλήψεις των διαδηλωτών και υποστηρίζοντας πως δεν έκαναν ειρηνική διαδήλωση, αλλά φορώντας κουκούλες προκάλεσαν και φθορές σε αυτοκίνητα οπαδών της Χρυσής Αυγής.
 Εντός του ξενοδοχείου και κατά τη διάρκεια της ομιλίας ο Χρήστος Παπάς έβγαλε το λάβαρο της Χούντας των συνταγματαρχών με τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν. «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να ξεδιπλώσουμε και να δείξουμε αυτή τη σημαία», είπε, ενώ κάποιος από τον κόσμο ακούγεται στο αποκαλυπτικό βίντεο να λέει «η ιστορία επιστρέφει». Στο τέλος της εκδήλωσης και πάλι ο Ηλία Κασιδιάρης ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους πως «εμείς έχουμε ύφος στρατιωτικό» και τους κάλεσε «σε στάση προσοχής να ψάλουν τον εθνικό ύμνο».