Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΑΝ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΙΔΡΥΣΩ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ

 
Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής προειδοποιεί: Θα ιδρύσω νέο κόμμα αν μας θέσουν εκτός νόμου! Μάλιστα, υποστηρίζει πως το μόνο που μπορεί να πετύχουν όσοι επιδιώκουν να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα του είναι να διπλασιάσουν τα ποσοστά του.
 Σε συνέντευξή του, ο Νίκος Μιχαλολιάκος υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που του δίνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις και ότι οι θέσεις του κόμματός του είναι δεδομένες και δεν αλλάζουν, ακόμη κι αν αυτό φέρει την δημοσκοπική πτώση του.
Την Τρίτη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε για τη Χρυσή Αυγή: «Όταν έχεις απέναντί σου ένα αντισυνταγματικό κόμμα πρέπει να βρεις τρόπους να αντιμετωπίσεις το φαινόμενο αυτό». Είναι η πρώτη φορά που πολιτικός αρχηγός θέτει ζήτημα αντισυνταγματικότητας του κόμματος του Ν.Μιχαλολιάκου. Μάλιστα, σύμφωνα με «Τα Νέα», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε στενή συνεργασία με μία άτυπη επιτροπή ειδικών αναζητώντας τρόπους με τους οποίους μπορεί να αμφισβητηθεί η κοινοβουλευτική παρουσία της Χρυσής Αυγής.
«Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν παρανομήσει σε αρκετές περιπτώσεις. Ακούω αυτά που λέει ο κ. Βενιζέλος αλλά δεν ξέρω αν το ισχύον Σύνταγμα μας δίνει αυτή τη δυνατότητα», σχολίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν.Δένδιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: