Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΔΟΚΙΜΟΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Από το ΕΘΝΟΣ

Σε μία σοβαρή καταγγελία κατά δόκιμου αστυφύλακα, που ήδη προκάλεσε την εντολή για ΕΔΕ από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, προέβησαν φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Συγκεκριμένα, ο καταγγελόμενος 22χρονος δόκιμος αστυφύλακας, ο οποίος συμμετείχε σε γενική συνέλευση της σχολής, φέρεται ότι την περασμένη Πέμπτη πήγε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στην συνέλευση του Τμήματος Ιστορίας, Γλώσσας και Φιλολογίας Βαλκανικών Χωρών και ζήτησε το λόγο.

Ανέβηκε στο βήμα και από εκεί εξαπέλυσε μια πρωτοφανή ρατσιστική επίθεση. «Είμαι αστυνομικός», είπε «και όποιος δεν είναι χριστιανός δεν είναι Έλληνας να σηκωθεί να φύγει από την Ελλάδα».
Ενας μουσουλμάνος φοιτητής, αντέδρασε ρωτώντας τον τι δουλειά έχει μέσα στην γενική συνέλευση, όντας αστυνομικός. Εκείνος απάντησε: «Δεν είμαι μόνο αστυνομικός. Είμαι και χρυσαυγίτης και τον ερχόμενο Ιανουάριο θα δείτε τι θα πάθετε εσείς».
Με εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος Δόκιμου Αστυφύλακα.
O 22χρονος, φοιτεί στην Αστυνομική Ακαδημία Διδυμοτείχου και για δεύτερη φορά τελεί σε μακρά αναρρωτική άδεια, χωρίς από την ΕΛΑΣ να διευκρινίζεται ο λόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: