Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ

Καταγγελία μαρτυρία απο το ιντιμίντια
 
Το Σάββατο 17/11, γύρω στις 4.30 το απόγευμα, στον Ν. Κόσμο, δύο μηχανές με 4 φασιστοειδή 18-20 χρονών πλεύρισαν το μηχανάκι Πακιστανού που ήταν σταματημένος σε φανάρι. Αντιλαμβανόμενα από την παραδοσιακή αμφίεση την εθνικότητά του, τα φασιστάκια άρχισαν να τον βρίζουν: «Βρομοπακιστανέ, ήρθες να μας λερώσεις τη χώρα!», «Δε μιλάς, ρε καργιόλη!!!» και άλλα ανάλογα. Ο μετανάστης δεν απαντούσε και τότε εκείνοι, συνεχίζοντας να τον βρίζουν, έκλεισαν το μηχανάκι του με τις μηχανές τους για να μη φύγει, ενώ ένας από αυτούς άρχισε να τον προκαλεί εντονότερα βρίζοντάς του τη μάνα.
Το παλικάρι από το Πακιστάν δεν άντεξε άλλο, κατέβηκε από το μηχανάκι του κι έδωσε μια σπρωξιά σʼ εκείνον που του έβρισε τη μάνα. Και οι 4 ναζί τότε, σαν αφιονισμένοι, έπεσαν πάνω του κι άρχισαν να του δίνουν μπουνιές, τον έριξαν στην άσφαλτο και τον κλοτσούσαν με τις αρβύλες τους, ενώ παράλληλα ούρλιαζαν «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή!».
Αρκετά άτομα μαζεύτηκαν γύρω τους αποδοκιμάζοντας και απειλώντας τους, ενώ ένας μεγαλόσωμος άντρας γύρω στα 40-45 τούς προκάλεσε έντονα, τραβώντας τους και λέγοντάς τους: «Αντί να χτυπάτε 4 έναν άνθρωπο που δεν σας πείραξε, αν είστε μάγκες ελάτε να τα βάλετε μαζί μου!»
Οι τρεις απʼ τους φασίστες στην αρχή άρχισαν να... φοβερίζουν ότι θα τηλεφωνήσουν στη Χ.Α. για να έρθουν κι άλλοι - ενώ το 4ο ασπόνδυλο, που ήταν πιο κότα, τους ζητούσε να φύγουν! Για κάνα λεπτό φαινόταν ότι οι τρεις ήθελαν να το τραβήξουν.
Επειδή όμως ο κόσμος που τους τριγύριζε είχε αγριέψει και γινόταν πια απειλητικός, τελικά τα χ.α. προτίμησαν να φύγουν άρον άρον… Πίσω όλοι κοίταζαν να συνεφέρουν το παλικάρι από το Πακιστάν που ήταν χτυπημένο, σχολιάζοντας οργισμένοι και αηδιασμένοι την εμφάνιση των νεοναζί στις γειτονιές.
Σημειωτέον, ότι οι μηχανές των χρυσαύγουλων δεν είχαν πινακίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: