Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΤΡΑ: ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Από ιντιμίντια
 
Aγριος ξυλοδαρμός τριών Αφγανών μεταναστών σημειώθηκε τη νύχτα της Τρίτης στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Ρεπόρτερ», οι τρεις Αφγανοί διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Όπως εξομολογείται στην εφημερίδα ένα από τα θύματα, που διαμένει και εργάζεται νόμιμα στην Ελλάδα εδώ και οκτώ χρόνια, το βράδυ της Τρίτης, γύρω στις 22.00, βγήκε μαζί με ομοεθνή φίλο του με σκοπό να πάνε σε καφετέρια της Αγίας Σοφίας και να παρακολουθήσουν το ματς του Ολυμπιακού. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ανέβηκαν στο μηχανάκι του για να επιστρέψουν στο σπίτι και στο πρώτο φανάρι συνέβη το εξής περιστατικό: ένα αυτοκίνητο τους πλησίασε και οι επιβαίνοντες άρχισαν να τους βρίζουν. Μόλις άναψε το φανάρι, το αυτοκίνητο προσέγγισε από πίσω το μηχανάκι και το χτύπησε με δύναμη, με αποτέλεσμα οι δύο μετανάστες να πέσουν στο οδόστρωμα και να τραυματιστούν σοβαρά. Μία ώρα μετά βρέθηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου στον έναν εξ αυτών διαγνώστηκε βαρύ κάταγμα στο πόδι.
Στο νοσοκομείο, όμως, μόλις συνήλθαν, τους περίμενε ακόμα μία έκπληξη, καθώς περίπου την ίδια ώρα είχε διακομιστεί τραυματισμένος ένας τρίτος Αφγανός μετανάστης! Ο τραυματίας, όπως διηγείται ο μετανάστης, ήταν σε καφενείο στην περιοχή του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και έφυγε για να επιστρέψει στο σπίτι του. Κάποιος τον χτύπησε με σιδερολοστό και, όταν έπεσε κάτω, τον περικύκλωσαν έξι άτομα και τον χτυπούσαν αλύπητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: