Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Παρασκευή, 30-11, μεσημέρι, στη λαϊκή αγορά Αριστείδου και Χαροκόπου της Καλλιθέας, οι φασίστες της Χρυσής Αυγής ξαναχτύπησαν. Δύο συνάνθρωποί μας μικροπωλητές, ένας Αιγύπτιος κι ένας Πακιστανός, δέχτηκαν δολοφονική επίθεση από τραμπούκους, οι οποίοι στη συνέχεια τους λήστεψαν, όπως άλλωστε το συνηθίζουν. Ο Αιγύπτιος νοσηλεύεται πολύ βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι, στο Τζάνειο νοσοκομείο.
H τραμπούκικη επίθεση, μέρα μεσημέρι στη λαϊκή της Καλλιθέας, όπως και η προηγούμενη, πριν ένα μήνα στις Τζιτζιφιές με τη συμμετοχή αστυνομικού που χρησιμοποίησε το όπλο του για να σπάσει κεφάλια μεταναστών, αποκαλύπτουν για άλλη μια φορά το μόνο στόχο που έχει το «κόμμα» του Μιχαλολιάκου: τα ανθρωποειδή της Χρυσής Αυγής δεν επιδιώκουν τίποτε άλλο, παρά μόνο νεκρούς για να ζήσουν. Θέλουν αίμα αλλά δεν έχουν καμία τιμή. Είναι θρασύδειλοι δολοφόνοι. Τα χέρια τους δεν είναι καθαρά. Είναι βαμμένα με το αίμα των μεταναστών που μαχαιρώνουν.
Διαμηνύουμε στα ναζιστικά κτήνη, στους νοσταλγούς του Χίτλερ, πως η όποια προσπάθειά τους να τρομοκρατήσουν τους μετανάστες και την κοινωνία τις παραμονές της αντιφασιστικής-αντικατασταλτικής διαδήλωσης που είναι προγραμματισμένη για αύριο στην περιοχή μας, είναι καταδικασμένη. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να συσπειρώνουν ακόμη περισσότερο ντόπιους και μετανάστες. Ο λαός της Καλλιθέας, της Νέας Σμύρνης και των γύρω περιοχών θα δώσει μαχητική απάντηση στη φασιστική βαρβαρότητα με τη μαζική συμμετοχή του στο αυριανό συλλαλητήριο.
Η δράση μας θα τους συντρίψει. Ο φασισμός δε θα περάσει.
Καλούμε το λαό της Καλλιθέας, της Νέας Σμύρνης και των γύρω περιοχών στη ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ενάντια στο ΦΑΣΙΣΜΟ και την ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ,
Σάββατο, 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
προσυγκέντρωση: πλατεία Κύπρου της Καλλιθέας, στις 12 το μεσημέρι
Τη διαδήλωση συνδιοργανώνουν και καλούν σε αυτή :
 -Πρωτοβουλία Καλλιθέας Ενάντια Στο Φασισμό Και Τη Ρατσιστική Βία
 -Πρωτοβουλία Νέας Σμύρνης Ενάντια σε Φασισμό, Ρατσισμό, Κρατική Καταστολή
 -ΕΛΜΕ Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Μοσχάτου
 -Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Καλλιθέας
Η πορεία θα κατευθυνθεί στη Νέα Σμύρνη για να δώσει το μήνυμα του κοινού μετωπικού αγώνα με τις γειτονικές περιοχές και τις αντιφασιστικές πρωτοβουλίες που οργανώνονται σε κάθε γειτονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: